Palvelut

Olen ammatiltani psykiatrinen sairaanhoitaja ja opiskelen psykoterapeutiksi. Tarjoan aikuisille psykiatrisen sairaanhoitajan palveluita ja psykoanalyyttista koulutuspsykoterapiaa. Lisäksi palveluihini kuuluu eläinavusteinen valmennus, jossa työntekijän työparina toimii terapiakoira. Tutustu palveluihin tarkemmin alla olevien linkkien kautta.
Psykiatrisen sairaanhoitajan vastaanotto

Keskusteluapu ja tuki erilaisissa elämäntilanteissa matalalla kynnyksellä, laadukkaalla ammattitaidolla ja räätälöitynä asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Psykoterapia

Lyhyt- ja pitkäkestoinen aikuisten psykoanalyyttinen koulutuspsykoterapia. Psykoterapeuttisen hoidon lähtökohtana ovat aina yksilöllinen tarpeenmukaisuus. Psykoterapian tavoitteet, kesto ja käyntitiheys sovitaan asiakaskohtaisesti.

Eläinavusteinen valmennus

Eläinavusteisessa valmennuksessa työntekijän työparina toimii terapiakoira. Palvelu on sisällöllisesti sama palvelu kuin psykiatrisen sairaanhoitajan muut palvelut.

Neuropsykiatrinen valmennus

Neuropsykiatrinen valmennus (NEPSY), joka perustuu ratkaisu- ja voimavarakeskeiseen ajattelu- ja lähestymistapaan. Ratkaisu- ja voimavarakeskeiseen perustuen lähtökohtana on asiakkaan näkökulma ja asiakaslähtöisyyteen painottuva lähestymistapa, missä hyödynnetään asiakkaan omia vahvuuksia.

 

Konsultaatio


Jos et löydä itsellesi sopivaa palvelua, voidaan sopia konsultaatiokäynneistä. Konsultaatiossa kartoitetaan yhdellä kerralla tai muutaman tapaamiskerran aikana hoidon tarvetta ja sopivaa hoitomuotoa. Jos en voi tarjota sopivaa hoitomuotoa, ohjaan sinua eteenpäin. Ota rohkeasti yhteyttä, oli tilanteesi mikä tahansa! Keskustellaan ja pohditaan yhdessä juuri sinulle sopivaa vaihtoehtoa.